2651607542 6946954717 Εθνικής Αντίστασης 48 - Κατσίκας efpnoia@gmail.com
hero image
 
 
ΕΥΠΝΟΙΑ
Εμπόριο Ιατρικών & Βιομηχανικών Ειδών Ιωάννινα

Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο ’’ΕΥΠΝΟΙΑ’’ ιδρύθηκε το 2021 από στελέχη με πολυετή εργασιακή εμπειρία και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική κατάρτιση.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων , των Ιατρικών-Βιομηχανικών αερίων και Μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης  στον χώρο των Πυροσβεστικών ειδών και της Πυρασφάλειας καθώς και στον χώρο της απολύμανσης με νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Η οργάνωση και η στελέχωση της εταιρείας από υψηλά καταρτισμένα  στελέχη, με εμπειρία ετών στο χώρο, συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων για λογαριασμό των πελατών μας.

Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται συνάπτοντας συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις , επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες , και προϊόντα.

Το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης, οι επιτυχείς συνεργασίες με τους πελάτες μας καθώς και η πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας , αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας μας.

 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, και τους τρόπους αποστολής τους.
Εθνικής Αντίστασης 48 - Κατσίκας Ιωάννινα
Τηλ. 2651607542 - 6946954717

efpnoia@gmail.com